מכבי Playtika תל אביב הפועל בנק יהב י-ם הפועל "שלמה" תל אביב מכבי קבוצת כנען רמת גן בני PenLink הרצליה הפועל קבוצת נתנאל חולון עירוני חי מוטורס נס ציונה
הפועל אלטשולר שחם ב"ש/דימונה הפועל Rivulis גליל עליון הפועל עפולה הפועל גלבוע גליל עירוני לאטי קריית אתא אליצור BRIGA נתניה הפועל שובל חיפה

צ'מפיונס: חולון פתחה שלב בהפסד בדיז'ון

01/02/2022
צ'מפיונס: חולון פתחה שלב בהפסד בדיז'ון
הפועל "יונט" חולון איבדה יתרון בהפסקה ונכנעה בצרפת לחבורה של ננו מרקוביץ', 78:66 בתחילת שלב 16 האחרונות. אדם סמית' בלט (צילום: FIBA.BASKETBALL)

באיחור של שבוע, החלה הערב (שלישי) הפועל "יונט" חולון את שלב הבתים השני של ליגת האלופות ברגל שמאל, עם הפסד 78:66 בצרפת לדיז'ון. הסגולים-צהובים שמרו מצוין והובילו לאורך רוב המחצית הראשונה, אבל ערב קליעה חלש מעבר לקשת ואיבודי כדור רבים עלו להם ביוקר אחרי ההפסקה. משחקה של הקבוצה מול גלאטסראיי, שהיה אמור להיערך מחרתיים, נדחה למרץ. בשבוע הבא היא תארח את לודביגסבורג בהיכל טוטו, במה שצפוי להיות משחק החזרה של טיירוס מגי.

חולון פתחה בחמישייה עם ג'ו רגלנד, אדם סמית', רפי מנקו, כריס ג'ונסון ומייקל קייזר, דיז'ון עם דייויד הולסטון, קאדין קארינגטון, שארל גאליו, רשארד קלי וגאבין וור, שהטביע את הסל הראשון במשחק. ג'ונסון העלה את הסגולים על הלוח וביחד עם מנקו דאג ליתרון 4:7. שלשה של הולסטון קצת העירה את הקהל המקומי, אבל רגלנד השתלט על המשחק, הכניס לעניינים את סטיב זאק במסירות נהדרות וסל של סמית' קבע 9:17 לאורחים. הולסטון החזיר את הצרפתים לתמונה בהתקפה, אלא שרגלנד המצוין סגר רבע אישי נפלא ב-16:22 לחולון.

צ'ייס סיימון, אקס אשדוד, עלה על הלוח, אחוזי הקליעה של שתי הקבוצות ירדו מאוד ושש דקות לתוך הרבע עוד עמדה האורחת על 2 נקודות בלבד, לפני שמנקו הרים את קייזר לדאנק וסמית' בחדירה מוצלחת הגדיל ל-20:28. הולסטון וקלי מיזערו נזקים, הסגולים-צהובים שוב נתקעו בהתקפה ובירידה להפסקה היתרון שלהם הצטמק ל-31:32 בלבד.

תיקון של קלי השלים מהפך וקארינגטון שהתחמם שלח את גיא גודס לפסק זמן בפיגור 38:34. סמית' לקח אחריות מחצי מרחק וגם קבר את שלשת הבכורה של קבוצתו במשחק, קארינגטון ענה בצד השני אבל סמית' השווה מהקו, 41:41. ניב משגב נפצע ברגל וירד מדדה לחדר ההלבשה, סמית' השיב את היתרון אבל הולסטון צלף שוב מעבר לקשת וביחד עם סיימון ורובין ז'וקוטה הגדיל ל-49:56 אחרי 30 דקות.

ג'ונסון התחיל את הרבע הרביעי בשתי חטיפות, הראשונה הובילה לסל של סמית', אך השנייה נגמרה באיבוד וקלי שמר על היתרון, 51:58. רגלנד קלע סל ראשון במחצית השנייה, קלי שייט לדאנק קל, לאחר מכן הוסיף שלשה וליי אפ קל של סיימון במתפרצת פתח פער דו-ספרתי, 55:65. קלי שוב הטביע ואחרי וו יפה של זאק המשיך את החגיגה בשני צידי המגרש בדרך ליתרון 59:69. שלשה של רגלנד שמרה את העסק פתוח, אבל קרינגטון החזיר פעמיים לדו-ספרתי והולסטון מזווית קשה קבע 64:76. הקבוצות עברו להיאבק על ההפרש, קייזר וקלי סיפקו דאנקים מרהיבים ובסיום 66:78 לצרפתים.

הפועל "יונט" חולון: סמית' 19 (6-8 לשתיים, 1-4 לשלוש, 4-4 מהקו, 6 ריבאונדים), רגלנד 13 (3-6 מהשדה, 6-7 מהקו, 6 ריבאונדים, 7 אסיסטים, 6 איבודים), זאק 11 (4-7 מהשדה, 3-4 מהקו), ג'ונסון 9 (4-5 לשתיים, 0-3 לשלוש, 4 חטיפות, 4 איבודים), קייזר 8 (3-7 מהשדה, 7 ריבאונדים), מנקו 4, בורדיון 2. כן שותפו: פניני, דלטון ומשגב.

JDA דיז'ון: קלי 20 (9-11 מהשדה, 10 ריבאונדים, 3 חטיפות), סיימון (6-8 לשתיים, 1-7 לשלוש) והולסטון (3-11 לשלוש, 3-4 לשתיים, 9 אסיסטים, 5 חטיפות) 15 כ"א, קארינגטון 13 (4-7 מהשדה), וור 8 (4-10 מהשדה), ז'וקוטה 5, אלינג 2. כן שותפו: גאליו, קאטיץ' ולום.

האפליקציה של ליגת WINNER סל

הורידו עכשיו את האפליקציה החדשה שלנו ותוכלו להיות איתנו בכל מקום, לעקוב אחרי המשחקים אונליין ולהיות ראשונים לקבל את כל המידע על ליגת WINNER סל
facebook twitter instagram youtube
מנהלת ליגת העל בכדורסל