אחיו של ג'יי.אר סמית' מקליבלנד, ששיחק בעצמו בגליל עליון אשתקד, קיבל אזרחות ישראלית ויערך בכורה במדים הסגולים בשמינית גמר הגביע נגד הפועל ירושלים
מועדון הכדורסל עירוני נהריה הודיע הבוקר (שישי) על החתמתו של כריס סמית' על חוזה לשלוש השנים הקרובות. הגארד האמריקאי בן ה-30, שמתנשא לגובה 1.88 מ', התאמן עם הקבוצה לאחרונה ואחרי קבלת האזרחות הישראלית יחשב למתאזרח. אחיו הוא ג'יי.אר סמית', שחקן ה-NBA שזכה באליפות עם קליבלנד לפני שנתיים.
סמית', יליד ניו ג'רזי, שיחק שנתיים באוניברסיטת מנהטן בטרם עבר ללואיוויל, ממנה יצא בשנת 2012 עם ממוצעים של 9.7 נקודות, 3.6 ריבאונדים ו-1.9 אסיסטים כסיניור. הוא שיחק במדי הקרדינלס תחת ריק פיטינו והגיע איתה לפינל פור טורניר ה-NCAA. הוא לא נבחר בדראפט ובמהלך מבחנים בניו יורק ניקס, נפצע בברכו והחמיץ עונה שלמה. שנה לאחר מכן הוא הוחתם על ידי הניקס, בה רשם 2 משחקים ובילה את מרבית העונה בליגת הפיתוח במדי אירי (8.1 נקודות ב-23 משחקים).
בעונת 14/15 יצא לראשונה לאירופה ושיחק בפז'ה מקוסובו, אך אחרי תקופה קצרה עזב. בהמשך שיחק בעונת 15/16 בסיינט ג'ון מיל ראטס הקנדית ואשתקד הגיע ארצה לראשונה ורשם הופעה אחת במדי הפועל גליל עליון מהליגה הלאומית. הופעת הבכורה שלו במדים הסגולים צפויה להיות בשמינית גמר גביע המדינה במוצ"ש הבא נגד הפועל "בנק יהב" ירושלים.