חיים שפירא ניצח את אור פרום בשובר שוויון וזכה בפרס השבועי: טלוויזיה 42 אינץ'. שימו לב: חלון החילופים למחזור הקרוב ייסגר כבר ביום חמישי בערב
המחזור השישי של ליגת החלומות PEAK סיפק לנו דרמה גדולה בצמרת, כאשר שתי קבוצות השיגו ניקוד זהה בצמרת. "חיים1" של חיים שפירא ו"פרום 5" של אור פרום צברו 203 נקודות כל אחד, אך בזכות היתרון בניקוד המצטבר, זכה שפירא בפרס השבועי: טלוויזיה 42 אינץ'. פרום ייהנה משובר על סך 250 שקלים לרכישת ציוד ספורט. למקום השלישי הגיעה קבוצת "את שלי" של מרים ניסים עם 202 נקודות.
שפירא הפעיל את כפתור הבונוס של האסיסטים וזכה בזכותו במקום הראשון. את הפרס הוא "חייב" בעיקר לשני שחקנים: רג'ינלד באקנר וג'ף אדריאן שצברו 41 נקודות כל אחד. שאר הנבחרת שלו: גרגורי ורגאס (27 נקודות), אפיק ניסים (26), אלכס רוזנברג (19), חליל קנאסביק (19), ניצן חנוכי (10) ויהונתן שולדבראנד (5).

קבוצת "פורק סחורה" של אביב מלמד ראשונה בדירוג המצטבר עם 923 נקודות, "ויירונים" של ליאל ויירון במקום השני עם 891 נקודות, "Team Kozak" של מיכאל קוזק שלישית עם 888 נקודות ומיד אחריהן "יוביישה4" של אייל שוסטר (887 נקודות) ו"הקרנפים של בנאי" של ינאי מילר (886 נקודות). כזכור, הפרס לזוכה השנתי יהיה טלוויזיה בגודל 65 אינץ'! מקומות 2-5 בדירוג השנתי יקבלו שוברים לקניית ציוד ספורט בשווי 1,000 עד 2,500 שקלים.
אחרי שני משחקים גדולים בהם שיפר את שיא הקריירה שלו במדד, רפי מנקו היה השחקן הכי פופולרי במחזור האחרון עם 1,161 בחירות, קצת מעל איתי שגב (1,145), קולטון אייברסון (1,136), חליל קנאסביק (1,119) ו-ויקטור ראד (1,114). הגארד שנבחר הכי הרבה היה ג'וש סלבי (965).
שימו לב: חלון החילופים למחזור הקרוב ייסגר כבר ביום חמישי הקרוב בשעה 19:20, עשר דקות לפני קרב הצמרת המסקרן בין הפועל "יונט" חולון לבני הרצליה שיוציא לדרך את המחזור ה-26 בליגת ווינר סל.